Сніданки:
налисники
вареники
на пару
вареники
прості
плаченда
деруни
книші
книглі
яїчка
з кусками м'яса
ліниві
пироги
бліни
лапшева
запіканка
грінки
сирники
омлет
оладі
молочні
каші
Перші
страви:
Супи:
росольник
гороховий
грибний
зелений
фасолевий
рисовий
овочевий
з
фрекадельками
з
затеркою
капустяний
капусняк
капустяний
літній
Борщі:
гуцульський
український
з фасолею
український з спаржою
Десерти:
пампушки сирні
селянські
сирник
шарлотка
Святкові
дні:
1. торт "вишиванка”
2. торт "пончо”
3. торт
"чорнослив”
Другі
страви:
рис
________________ з куркою
гречка
______________ з мітітєями
картопля
пюре _______ з кручениками
картопля
ціла ________ з капустяниками
картопля
фрі _________ з відбивною
картопля
смажена _____ з тушеним м'ясом
картопля
_____________ з капустяною відбивною
горох
_________________ з гречаниками
макарон
по-флотськи
макарон
_______________з маслом
чанахи
деруни
деруни
в горщечках ____ з м'ясом
тушена
капуста ________ з фрекадельками
цвітна
капуста _________ з м'ясною
підливкою
книш
різаний
перець
фарширований
голубці
________________з капусти
голубці
________________з буряка
налисники
_____________з м'ясом
кулеша
проста__________з тушеним м'ясом
кулеша
на картопляному пюре __з печінкою
яїчками
бануш
_______________________з грибами
Чаї
з лікарських трав:
малина, шипшина, чорниця, липа, ожина,
гогодзи (брусника), чебрець, звіробій,
материнка.
|